Добијте ги вашите фотографии бесплатно!

Оваа услуга е бесплатна и лесна!

#Pic2Go е најнов спортски систем за споделување на вашите фотографии.

Само со регистрацијата на вашиот стартен број, вашите фотографии ќе бидат автоматски објавувани на вашиот Facebook профил (претходно одобрено од вас).

Како работи оваа апликација?

На вашиот стартен број се наоѓа унифициран баркод. За време на трката неколку фотографи од различни позиции ќе ги фотографираат учесниците на трката. Секоја фотографија од вас после трката автоматски ќе биде објавена на вашиот Facebook тајмлајн, само доколку после трката го внесете вашиот стартен број на оваа страна. Формата за пријавување за бесплатни фотографии ќе биде активирана на ова место во недела после трката (после 18:00 часот).

За да работи целиот процес на препознавање, мора да внимавате вашиот стартен број да биде видлив пред, во текот на трката, и после трката.

Напомена: Пријавувањето за бесплатни фотографии ќе биде отворено на 15 септември после 18:00 на ова место. Се што ќе треба да направите е да го внесете вашиот стартен број и да ги прифатите условите за користење на апликацијата на Pic2Go Macedonia