September 6, 2022

Се одржа четвртото издание на Трчај Бе

Најмасовниот спортски настан, кој по четврт пат ја става Битола на мапата на градови со трки, синоќа се одржа пред бројна публика која од раните утрински […]
August 24, 2021

Се одржа второто издание на „Трчај бе“

Се одржа второто издание на „Трчај бе“ Во услови на светска пандемија, со ограничен број на натпреварувачи и со специфични мерки и протоколи се одржа второто […]
August 24, 2021

ГИ ИМАМЕ ПОБЕДНИЦИТЕ НА ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА „ТРЧАЈ БЕ“

ГИ ИМАМЕ ПОБЕДНИЦИТЕ НА ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА „ТРЧАЈ БЕ“ Точно 770 пријавени натпреварувачи на првото издание на „Трчај Бе“ во Битола. Трката помина во одлична атмосфера […]
August 24, 2021

“ТРЧАЈ БЕ”- ЗА ИДЕЈАТА, ТИМОТ И ЦЕЛТА НА ПРВАТА ГРАДСКА ТРКА ВО БИТОЛА

“ТРЧАЈ БЕ”- ЗА ИДЕЈАТА, ТИМОТ И ЦЕЛТА НА ПРВАТА ГРАДСКА ТРКА ВО БИТОЛА Битола на 15 септември 2019 година ќе ја добие првата градска трка на […]
August 24, 2021

ШТО СЕ СЛУЧУВА СО ТЕЛОТО КОГА ТРЧАТЕ 30 МИНУТИ?

ШТО СЕ СЛУЧУВА СО ТЕЛОТО КОГА ТРЧАТЕ 30 МИНУТИ? Постојат научни докази кои потврдуваат дека трчањето го намалува нивото на лошиот холестерол во крвта, ги намалува […]
ПРИЈАВИ СЕ