останува уште малку до следната трка


00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА

ТРЧАЈ БЕ


„Трчај бе“ не е атлетски клуб. Нам не ни се најважни тие кои први ќе ја поминат целта, иако им се восхитуваме и им ракоплескаме и затоа ќе ја организираме првата градска трка во трчање. Секој голем напор и секое поминување низ целта се победа за сите нас. Нашата цел е да создадеме што повеќе задоволни Трчај бе вљубеници и да им помогнеме да ги поминат своите први и најбрзи километри.

Ние сме тркачите на Битола и со Трчај бе создаваме нова спортска приказна за градот. Така, на 15.09.2019 во Битола се одржa првата градска трка на 5 и 10 км со 770 пријавени натпреварувачи, а на 27.09.2020 се случи и второто издание на Трчај Бе. Сега, на 12.09.2021 подгответе се за третото издание на Трчај бе, овој пат надградено со трка на 21 км и балканско првенство во полумаратон.

Трчај бе има моќ да го промени животот на битолчани. Трчај бе ќе ве натера да почувствувате што значи да се придвижите и физички и духовно. Блескава промена е да истрчаш една трка и низ целта да поминеш со подигнати раце. Ние тоа ќе Ви го озвоможиме, за да почувствувате колку трчањето може да Ви го промени животот на подобро. Чест ни е да бидете Трчај бе тим со нас.


пријави се лесно и едноставно
само во неколку чекори


ПРИЈАВИ СЕ
ПОДИГНИ
СТАРТЕН ПАКЕТ
ТРЧАЈ БЕ
СПОДЕЛИ ГО РЕЗУЛТАТОТ

Трки

Секој учесник добива стартен пакет со реден број, маица, подарок од спонзорите. Задолжително при пријавувањето е и големината на маицата.

Трчај бе низ бројки

1,756

Број на луѓе што се
приклучи на последното издание

2019

Организирана е првата трка на
Трчај бе во Битола

15,658

Вкупно истрчани
километри на трката

23

пријавени тимови


Нашите спонзори

kromberg
stopanska-bt
GF
pelisterka
gold-slot
alpsko
24ing
et
motocentar
vodovod
sn-fin
eurofarm
webiart-creative
smart-bit

ЧПП

 
1Како да се пријавам?
За да се пријавите на Трчај бе, пополнете ја формата на следниот линк
2Кога е трката?
Трката е организирана на 12.09.2021 година.
3Дали може да се пријавам во Тим?
Да секако, повеќе информации и пријавување на следниот линк
4Имам проблем со пријавување
За било каков проблем испратете објаснување на kontakt@trcaj.be нашиот тим ќе ви помогне.

Пополнетеја формата за дополнителни информации

    ПРИЈАВИ СЕ