Стартна листа - Мини Трчај Бе 2024

# Име Презиме Возраст Пол Држава Стартен број
1МихаилЦветковски5 годиниММакедонија11
2ВојданМилевски10 годиниММакедонија12
3АндрејСтојанов8 годиниММакедонија13
4JoanaGagacovska8 годиниЖМакедонија14
5МаринСтојановски7 годиниММакедонија15
6ЛунаПетковски7 годиниЖМакедонија16
7ХристијанаРадивчева7 годиниЖМакедонија17
8МатеаЈовановски5 годиниЖМакедонија18
9MateaRizoska5 годиниЖМакедонија19
10LARABravo4 годиниММакедонија20
11AњаЗдравеска11 годиниЖ---21
12ДамјанПетковски5 годиниММакедонија22
13NikaKuzevska5 годиниЖМакедонија23
14МихаилПоповски7 години---Македонија24
15ДамјанЃеорѓиевски7 години---Македонија25
16МихаелаПеткова7 годиниЖМакедонија26
17TamaraLazarovska9 годиниЖМакедонија27
18MarkoMirjachikj6 годиниММакедонија28
19МихаелаКулевска5 годиниЖМакедонија29
20DavidGeorgievski11 годиниММакедонија30
21AnaVasilevska5 годиниЖМакедонија31
22ZoricaVrchkovska10 годиниММакедонија32
23BiseraKarapetkovski8 годиниЖМакедонија33
24MateaKarapetkovski5 годиниЖМакедонија34
25НиноЃоршевски5 годиниММакедонија35
26FilipNeshkovski9 годиниММакедонија36
27ЛукаГеоргиев8 годиниММакедонија37
28ЈованКимовски9 годиниММакедонија38
29МаринКимовски6 годиниММакедонија39
30МатејаЈанакиевска9 годиниЖМакедонија40
31ПавелЈанакиевски6 годиниММакедонија41
32AleksejVeljanovski8 годиниММакедонија42
33МихаилДојчиновски6 годиниММакедонија43
34SofijaTrajkoska8 годиниЖМакедонија44
35ИлинаПетровска5 годиниЖМакедонија45
36ПавелЃорески5 годиниММакедонија46
37MilaShutevska8 годиниЖМакедонија47
38StefanKuzmanoski10 годиниММакедонија48
39AleksejSimonovski5 годиниММакедонија49
40ФилипВеличковски9 годиниММакедонија50
41СимонВеличковски6 годиниММакедонија51
42ЈаковДимовски7 годиниММакедонија52
43МихаилСпасевски7 годиниММакедонија53
44АндрејТрајков7 годиниММакедонија54
45СофијаРистова11 годиниЖМакедонија55
46МаркоРистов8 годиниММакедонија56
47МартинТалевски7 годиниММакедонија57
48АндрејКитановски8 годиниММакедонија58
49Ана МаријаМарков12 годиниЖМакедонија59
50МихаилКотев8 годиниММакедонија60
51МетодијДеловски8 годиниММакедонија61
52АнгелинаНиколоска7 годиниЖМакедонија62
53ДаријаДанилоска8 годиниЖМакедонија63
54МилаТаневска4 годиниЖМакедонија64
55ПавелПалашовски5 годиниММакедонија65
56ЛеонидВасилоски10 годиниММакедонија66
57СофијаВасилоска7 години---Македонија67
58БисераПетровска8 годиниЖМакедонија68
59ИАНМИЦКОСКИ6 годиниММакедонија69
60DavidVolkanovski4 годиниММакедонија70
61MelaniVolkanovska9 годиниЖМакедонија71
62JanaKuzmanovska10 годиниЖМакедонија72
63SofijaKuzmanovska8 годиниЖМакедонија73
64BiseraKuzmanovska4 годиниЖМакедонија74
65AnastasijaIlieva kocankovska10 годиниЖМакедонија75
66ЕлисСинановска8 годиниЖМакедонија76
67AnaJurukovska8 годиниЖМакедонија77
68TeodorJurukovski11 годиниММакедонија78
69ДаниелЉубичик6 годиниММакедонија79
70ГлоријаЉубичик9 годиниЖМакедонија80
71JanaStojanovska7 годиниЖМакедонија81
72PetarStojanovski6 годиниММакедонија82
73MarijaStojkovska10 годиниЖМакедонија83
74StefanijaStojkovska9 годиниЖМакедонија84
75МетодијаИлијевски11 годиниММакедонија85
76ТеонаПетроска7 годиниЖМакедонија86
77RobertBozinovski9 годиниММакедонија87
78ЈованШереметовски6 годиниММакедонија88
79СофијаМитревска10 годиниЖМакедонија89
80МилаМитревска9 годиниЖМакедонија90
81ЈанаМитревска7 годиниЖМакедонија91
82GabrielDamcheski7 годиниММакедонија92
83НенадЃоршевски9 годиниММакедонија93
84ИскраЃоршевска6 годиниЖМакедонија94
85МаркоКрушаровски6 годиниММакедонија95
86JoakimTrajkovski9 годиниММакедонија96
87ТомаСимоновски8 годиниММакедонија97
88СараИлијева4 годиниЖМакедонија98
89МиаИлијева6 годиниЖМакедонија99
90ДамјанЈовановски5 годиниММакедонија100
91ДонаЈовановска5 годиниЖМакедонија101
92СофијаНиколовска6 годиниЖМакедонија102
93ИринаИвановска7 годиниЖМакедонија103
94ИлинаИвановска5 годиниЖМакедонија104
95AndrejKarajanov7 годиниММакедонија105
96BjankaPopovska6 годиниЖМакедонија106
97ЛукаСтаноевски10 годиниММакедонија107
98ВањаСтепановски5 годиниММакедонија108
99IlinaNedanovska8 годиниЖМакедонија109
100MarkoNedanovski6 годиниММакедонија110
101ТеодорЈовановски11 годиниММакедонија111
102МатејЈовановски8 годиниММакедонија112
103StefanVeljanovski5 годиниММакедонија113
104 МихаилИлиќ10 годиниММакедонија114
105АлексејИлиќ8 години---Македонија115
106AndrejTrajkovski8 годиниММакедонија116
107АнгелПлушковски8 годиниММакедонија117
108ЛинаПлушковска6 годиниЖМакедонија118
109PetarKoteski9 годиниММакедонија119
110МихаилИванов5 годиниММакедонија120
111DamjanBoshkovski6 годиниММакедонија121
112ХанаХусеиновска6 годиниЖМакедонија122
113IskraBosilkovska4 годиниЖМакедонија123
114AnaVuchkova8 годиниЖМакедонија124
115GjorgjiVuchkov4 годиниММакедонија125
116ТеонаЈаневски5 годиниЖМакедонија126
117НенадТодоровски4 годиниММакедонија127
118ВеснаТалевска10 годиниЖМакедонија128
119 ЛинаИлиевска4 годиниЖМакедонија129
120ЈанаИлиевска---ЖМакедонија130
121МаркоЃоргиевски8 годиниММакедонија131
122ДаркоМитревски11 годиниММакедонија132
123AnaTrajkovska5 годиниЖМакедонија133
124АнаБлагоева7 годиниЖМакедонија134
125ТомаБлагоев4 годиниММакедонија135
126ВикторШвигир7 годиниММакедонија136
127МатеоМилевски5 годиниММакедонија137
128JovanaKjolcheska5 годиниЖМакедонија138
129МихаилАтанасов7 годиниММакедонија139
130ПетраИвановски4 годиниЖМакедонија140
131МајаВасилевски6 годиниЖМакедонија141
132DafinaTashoska8 годиниЖМакедонија142
133МаринГаговски4 години---Македонија143
134ТеодораИваноска9 годиниЖМакедонија144
135LaraJovanovska6 годиниЖМакедонија145
136ТамараИваноска4 годиниЖМакедонија146
137ВикторТошевски6 годиниММакедонија147
138ЈованаМаховска6 годиниЖМакедонија148
139НиколетаГеоргиевска12 годиниЖМакедонија149
140ТианаМачковска9 годиниЖМакедонија150
141БорјанХристовски10 годиниММакедонија151
142JakovNaumovski9 годиниММакедонија152
143MarioDimitrievski7 годиниММакедонија154
144FilipAnastasovski11 годиниММакедонија153
145MaksimDimitrovski8 годиниММакедонија155
146MelaniDimitrovski5 годиниЖМакедонија156
147MarkoSimonovski6 годиниММакедонија157
148ОлегМачковски6 годиниММакедонија158
149TeoIlievski5 годиниММакедонија159
150МихаелаЃоргиев7 годиниЖМакедонија160
151КочоПетроски4 годиниММакедонија161
152СараСтојановска4 годиниЖМакедонија162
153АнаСтојановска7 годиниЖМакедонија163
154ХанаДестановиќ6 годиниЖМакедонија164
155MarijaJoncevska6 годиниЖМакедонија165
156BojanBoshevski6 годиниММакедонија166
157БојанМицковски6 годиниММакедонија167
158СофијаОгненова10 годиниЖМакедонија168
159ВикторСтисниовски7 годиниММакедонија169
160БисераКузмановска5 годиниЖМакедонија170
161АлексејЈовановски5 годиниММакедонија172
162SofijaBuzevska7 годиниЖМакедонија171
163TeonaIlievska6 годиниЖМакедонија173
164MateaIlievska9 години---Македонија174
165JakovJovanovski7 години---Македонија175
166АндреаБошевска8 годиниЖМакедонија176
167КалинаБуревска6 годиниЖМакедонија177
168ПавелПетков4 годиниММакедонија178
169NenoLazarov7 годиниММакедонија179
170МатеоГроздановски4 годиниМGermany180
171FabioTrajkovski7 годиниММакедонија181
172DamjanDimitrovski12 годиниММакедонија182
173JakovDimitrovski9 годиниММакедонија183
174АнтонијоДимитровски4 годиниММакедонија184
175ВедранаЈанкуловска10 годиниЖМакедонија185
176МаркоСтевановски7 годиниММакедонија186
177JovanaPejchinovska8 годиниЖМакедонија187
178ИринаТерзиевска6 годиниЖМакедонија188
179АнаНолева6 годиниЖМакедонија189
180МатеаНолева9 годиниЖМакедонија190
181МатеоАнгелевски4 годиниММакедонија191
182ИринаЈанкова5 годиниЖМакедонија192
183ЛанаСкрчевска6 годиниЖМакедонија193
184TeodorStamenkovski8 годиниММакедонија194
185НадјаКарапетковска5 годиниЖМакедонија195
186ТеоСиџимоски4 годиниММакедонија196
187СтефанијаЈовановска11 годиниЖМакедонија197
188МаркоКочовски4 годиниММакедонија198
189DominikGulabovski5 годиниММакедонија199
190StefanDimitrovski12 годиниММакедонија200
191NikolajDimitrovski8 годиниММакедонија201
192МартинЈоноски9 годиниММакедонија202
193МатејЈоноски9 годиниММакедонија203
194КонстантинРадевски6 годиниММакедонија204
195ЈосифТрајчевски7 годиниММакедонија205
196JanaSudevska6 години---Македонија206
197ЛукаКрстевски7 годиниММакедонија207
198ДимитарНајдовски10 годиниММакедонија208
199MarijaTasevska6 годиниЖМакедонија209
200МихаилДимовски7 годиниММакедонија210
201ЈаковТалевски4 годиниММакедонија211
202ЈованТалевски4 годиниММакедонија212
203PetarKotevski6 годиниММакедонија213
204ТеодорЈошевски4 годиниММакедонија214
205ДавидПејовски11 годиниММакедонија215
206ДаријаПејовски6 годиниЖМакедонија216
207ДавидСпасевски9 годиниММакедонија217
208МаријаПишмановска6 годиниЖМакедонија218
209ИванСтефановски5 годиниММакедонија219
210КалинаСтефановска9 годиниЖМакедонија220
211ЈованВанчевски9 годиниММакедонија221
212AndreaBisovska8 годиниЖМакедонија222
213AnastasijaBisovska5 годиниЖМакедонија223
214ИринаХаџиевска9 годиниЖМакедонија224
215OgnenAtanasovski6 годиниММакедонија225
216kireblazev8 годиниММакедонија226
217МартинКовачевски7 годиниММакедонија227
218КостаКарајанов9 годиниММакедонија228
219ТеодосијГиновски7 годиниММакедонија229
220MarkoGrašinovski8 годиниММакедонија230
221DarijaNalevska9 годиниЖМакедонија231
222ИскраСтефановска6 години---Македонија232
223АдријанПетковски7 годиниММакедонија233
224Viktor MarijanVelevski10 годиниММакедонија234
225NikolajIlijevski9 годиниММакедонија235
226АндрејРаповски5 годиниММакедонија236
227АњаРаповска11 годиниЖМакедонија237
228СараКоличоска8 годиниЖМакедонија238
229СофијаБогданоска10 годиниЖМакедонија239
230МаркоГруевски8 годиниММакедонија240
231МартинАтанасовски11 годиниММакедонија241
232АнаАтанасовска5 годиниЖМакедонија242
233МатеоШолаја5 годиниММакедонија243
234АнаЈурак6 годиниЖМакедонија244
235МаријаСтојчевска6 годиниЖМакедонија245
236JovanaGulevska6 годиниЖМакедонија246
237StanislavDobrkovikj6 годиниММакедонија247
238АнтониаЧеваповиќ11 годиниЖМакедонија248
239ЈаковЈовановски7 годиниММакедонија249
240HristijanGershanov6 годиниММакедонија250
241MarkoGershanov9 годиниММакедонија251
242НиколаИцоски7 годиниММакедонија252
243ГеоргиАнгеловски9 годиниММакедонија253
244MilaBlazevska4 годиниЖМакедонија254
245JanaStojanovska11 годиниЖМакедонија255
246ArtiDrala4 годиниММакедонија256
247StefanIlievski6 годиниММакедонија257
248MarkoStojanovski9 годиниММакедонија258
249PetarStojanovski7 годиниММакедонија259
250DavidMihajlovski6 годиниММакедонија260
251EmaJosifovska8 годиниЖМакедонија261
252ViktorJankulovski10 годиниММакедонија262
253IlinaJankulovska6 годиниЖМакедонија263
254SaraJoshevska8 годиниЖМакедонија264
255AleksejVuckovik6 годиниММакедонија265
256DoroteaTodorovska10 годиниЖМакедонија266
257MarinGjorgiev5 годиниММакедонија267
258СофијаСтанческа8 годиниЖМакедонија268
259JanaNeshkovska8 годиниЖМакедонија269
260ManuelaNeshkovska9 годиниЖМакедонија270
261AngelaJoshevska4 годиниЖМакедонија271
262NikolaDimovski6 годиниММакедонија272
263АнаГагачева8 годиниЖМакедонија273
264AndrejPaunovski10 годиниММакедонија274
265AntonioPaunovski10 годиниММакедонија275
266Markopetreski10 годиниММакедонија276
267АлексејДријовски7 годиниММакедонија277
268МихаилБогдановски11 годиниММакедонија278
269TomaTaleski5 годиниММакедонија279
270ИлијаЛимо7 годиниММакедонија280
271СтефанСтојановски7 годиниММакедонија281
272АндрејМитковски7 годиниММакедонија282
273ТомаБлажевски7 годиниММакедонија283
274MaksimIlievski10 годиниММакедонија284
275TalijaIlievska7 годиниЖМакедонија285
276ЈанШутиноски6 години---Македонија286
277ДаријанСтефановски11 годиниММакедонија287
278AleksandarJosifovski9 годиниММакедонија288
279MarijaJosifovska5 годиниЖМакедонија289
280МихаелаЧешелкоска9 годиниЖМакедонија290
281ЕГЕМЕНМЕМИШ6 годиниММакедонија291
282ЕвгенијКондовски8 годиниММакедонија292
283НиколајКондовски9 годиниММакедонија293
284ДавидБожиновски6 годиниММакедонија294
285StefanGeorgievski5 годиниММакедонија295
286МаркоИлиевски7 годиниММакедонија296
287ИлинаТомска6 годиниЖМакедонија297
288ИзабелаТомска4 годиниЖМакедонија298
289АндрејТрифуновски9 годиниММакедонија299
290ИринаМилевска7 годиниЖМакедонија300
291ЕвгенијМилевски5 годиниММакедонија301
292BISERAPETROVSKA7 годиниЖМакедонија303
293КлараГеоргијевска4 годиниЖМакедонија302
294DalijaNaumchevska4 годиниЖМакедонија304
295OlegGoshevski6 годиниММакедонија305
296ДиогенАнгеловски8 годиниММакедонија306
297ДимитарМомировски5 годиниММакедонија307
298ФилипАиновски Талевски6 годиниММакедонија308
299ЈаковТалевски12 годиниММакедонија309
300ДимитарДимитровски6 годиниММакедонија311
301KajaGjorevski4 годиниЖМакедонија310
302ИлинаРендевска6 годиниЖМакедонија312
303ХристијанаЃорчевска6 годиниЖМакедонија313
304АњаИвчевска7 годиниЖМакедонија314
305ЛанаИвчевска7 годиниЖМакедонија315
306ГрегориИвчевски8 годиниММакедонија316
307BetimRamadanovski10 годиниММакедонија317
308GavrilRistevski6 годиниММакедонија318
309ЈанаКузманова9 годиниЖМакедонија319
310AntonioPopovski9 годиниММакедонија320
311АндреаЈаневска11 годиниЖМакедонија321
312МаксимилијанИвчевски10 годиниММакедонија322
313KristianGjorgievski6 годиниММакедонија323
314МаријаЧаловска5 годиниЖМакедонија324
315ИваСпасевска5 годиниЖМакедонија325
316СофиаРистевска5 годиниЖМакедонија326
317ДамјанБлажевски5 годиниММакедонија327
318МаркоБлажевски9 годиниММакедонија328
319ДанаилНаумовски6 годиниММакедонија329
320AnaSimonovska8 годиниЖМакедонија330
321ПетарСиљанов8 години---Македонија331
322MartinaPremovski9 годиниЖМакедонија332
323ИлианСотировски6 годиниММакедонија333
324DaliborJosifovski9 годиниММакедонија334
325JovanaJosifovska6 годиниЖМакедонија335
326МатејЈанески9 годиниММакедонија336
327МатејГиновски8 годиниММакедонија337
328МатеоСтаматов7 годиниММакедонија338
329ЛукаСтаматов9 годиниММакедонија339
330МаркоМарушовски9 годиниММакедонија340
331MateoDimoski4 годиниММакедонија341
332MartiaVelevska5 годиниЖМакедонија342
333ДавидДафовски9 годиниММакедонија343
334МариоМарковски9 годиниММакедонија344
335АлекБошевски4 годиниММакедонија345
336ДаријаСтанковска7 годиниЖМакедонија346
337AmirmyzaimUsini9 годиниММакедонија347
338ПавелГроздановски5 годиниММакедонија348
339NikolaGarevski6 годиниММакедонија349
340FilipGarevski12 годиниММакедонија350
341ОгненМарковски5 годиниММакедонија351
342AleksejPavlovski---ММакедонија352
343MateǰaPavlovska11 годиниЖМакедонија353
344ДавидЛазаровски5 годиниММакедонија354
345НиколинаЛазаровска11 годиниЖМакедонија355
346PetraAtlagikj7 годиниЖМакедонија356
347ОгненТодоровски7 годиниММакедонија357
348ТеодорКостовски4 годиниММакедонија358
349ПавелЕминагов6 годиниММакедонија359
350АнаЕминагова8 годиниЖМакедонија360
351ЈанаЛазаревска11 годиниЖМакедонија361